Anasayfa » Gergi Tavan » Gergi tavan modelleri 2017

Gergi tavan modelleri 2017

Kategori Gergi Tavan 0

2017 gergi tavan modelleri ile 2017 yılında her zaman ki gibi iç mekan ve dekorasyon sistemleri en yeni ve trend modelleri ile insanların beğenisini kazanmıştır. Evlerde daha geniş gösteren tavan ve duvar dekorları tercih edilmiştir. Yerlerde daha Gergi Tavan Adalar, Adalarda gergi tavan

sade ve daha şık yer döşemeleri ve baskılı ürünler görülmektedir. Geniş evlerde ve malikanelerde bir çok seçenekleri ile gergi tavan sistemleri kullanılmıştır. Bu kullanımlarda ise her zamanki gibi Bamax gergi tavan sistemi tercih edilmektedir. Eğer iyi bir marka ile çalışmak isterseniz kaliteden asla vazgeçmeyiniz.

Tavan dekorunda önemli hususlarda birisi aydınlatma ile beraber tasarımlar ve dekorudur. Eğer tasarımla beraber aydınlatma sorununda çözülürse daha estetik ve daha şık bir mekan ortaya çıkar. Bu tür ev dekor tasarımlarında en iyi çözümü gergi tavan uygulaması çözmektedir. İstanbul’un en yeni alış veriş merkezlerinde ( Cevahir, Metro city, Capitol vb. bir çok mekanda  ) kullanılmış ve ziyaretçilerin beğenisini kazanmıştır. Bu avm ler her yıl değişik modellerde gergi tavan kumaşlarını değiştirmektedir. Bu değişimler yeni yılın trendlerine uygun hazırlanıp uygulanır. Böylece alış veriş merkezleri daha şık bir hava ile yeni yıla girer.

Gergi tavan modelleri 2017

Gergi Tavan Bakırköy

Yeni yapılmakta olan 3. Hava alanı projesinde iç mekan aydınlatma ve tavan dekorlarında gergi tavan aydınlatmasına ve uygulamasına yer vermiştir. Tavanlara yük bindirmeden hem aydınlatma sorununu ortadan kaldırır. Hem de tavanlara en hafif dekoru sunar. Aydınlatma da kullanılan armatürler ve aydınlatma ürünleri Led olup tasarrufludur.  Böylece hem çağımızın en iyi ve en tasarruflu aydınlatma sistemine geçilmiş olur. Kullanılan led chip ler Samsung Led veya Osram Marka led kullanılır. Böylece uzun yıllar aydınlatma sorunu yaşanmaz. Her hangi bir sorun çıkarmaz. Böyle büyük projelerde bunlar çok önemli olup, dikkat edilmelidir.

Bamax markası olarak bir çok alanda tavan dekoru sunan gergi tavan kumaşları daha şık ve daha estetik bir ortam yaratmak için AR-GE çalışmaları yapmaktadır. Böylece hem müşterimize hemde ürünlerimize değer katıyoruz. Tüm ar-ge çalışmalarımızı uzman mühendislerimiz ile beraber yapıyoruz. Eğer tavan ve dekorasyon ile alakalı bir model arıyorsanız kesinlikle 2017 model gergi tavan modellerimizi görmelisiniz.

PAYLAŞ

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.